Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 53 m² without real estateU Sadu, Prague - Veleslavín

Reserved
U Sadu, Prague - VeleslavínEquipped
Monthly rentCZK 12,000

+ Service chargesCZK 500
+ Refundable depositCZK 12,000


Byt 2+kk, kompletně zařízený včetně myčky a pračky. Par kroků od metra Veleslavín (perfektní spojení: Hradčanská 6 minut, Václavské náměstí 11 minut, bus na letiště 16 minut). V okolí výborné sportovní a rekreační možnosti a veškerá občanská vybavenost (sport centra, přírodní park, školy a školky vč. mezinárodních, nákupní středisko, polikliniky, lékař, lékárna, pošta apod.). Byt je ve 2. patře bez výtahu. Okna z obou pokojů jsou orientována do klidného vnitrobloku se zelení. Dům je cihlový. Úsporné etážové vytápění, plastová okna. Volné hned.

Zákaz AirBnB, podnajímání či provozovny pro podnikání. Uvedená výše nájemného již zohledňuje slevu za dlouhodobost (2-3 roky či více). Skládá se kauce 12 000 Kč. Poplatky: 500 Kč na osobu, převod energií na nájemce a platba dle skutečné spotřeby. Ideální pro jednotlivce či pár, (nevhodné pro spolubydlení), nekuřáky bez domácích mazlíčků. Napište prosím do případné poptávky i pár slov o Vás. Děkujeme.

Property Characteristics

Listing ID539333
Layout2+kk
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha53
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.