Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 46 m² bez realitkyBratislavská, Prague - Hostivař

Bratislavská, Prague - HostivařEquipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Poplatky za službyCZK 2,000


Pronajmu pěkný, světlý byt 1+kk (40 m2) s prostorným balkonem (6 m2) v 4. patře (z 6) novostavby bytového domu v Praze 10 Hostivaři v těsné blízkosti hostivařské přehrady s lesoparkem.

Byt je zařízen, k dispozici je i pračka, žehlička, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice a nádobí. Rovněž k dispozici vestavěné skříně, knihovna a velký úložný prostor. V současné chvíli není pouze postel a TV (obojí mohu dodat po domluvě).

Nabídka určena slušné osobě (např studentce), nebo 2 osobám (2 studentky), která/é si váží věcí a ocení pěkné bydlení. Podm. nekuřák a žádná domácí zvířata.

Výborná dopraví dostupnost – 3 stanice autobusu na Metro Opatov nebo 15 min na Metro Skalka, 4 denní linky autobusu. Ideální pro studenty VŠE, 10 min autobusem na VŠE Jižní město.

Orientační cena 9 tis. měsíčně + poplatky cca 2. tis. měsíčně. Cena může být přizpůsobena dle počtu osob a dalších dohodnutých podmínek, tj. závisí spíše na osobním jednání.

Možnost nastěhování ihned.

I wish to rent out a nice apartment - 1 room + kitchen (40 m2) with large balcony (6 m2) on 4th floor (out of 6) of a new apartment building in Prague 10 Hostivař right next to the Hostivař dam and forest.

Apartment is fully furnished and includes : washing machine, iron, microwave oven, kettle, dishes and cutlery. Furniture includes built in closets, library and plenty of storage space. Only TV and bed is missing, I can provide both per agreement.

Offer intended for considerate tenants (e.g. 1 or 2 student) who appreciate and will take care of a nicely furnished flat. Must be non-smokers and without pets.

Excellent transportation links – 3 bus stations to metro Opatov or 15 minutes to metro Skalka, 4 daily bus lines. Ideal for VŠE students, 10 minutes by bus to VŠE Jižní město.

Price approximately 9 000 CZK + approx. 2 000 utilities fees per month. Price is only approximate and can be adjusted based on number of tenants and agreed upon conditions,

Available immediately.

Property Characteristics

Listing ID53897
LayoutStudio
Floor4
Floor space46
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.