Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+1 • 90 m² without real estatetřída Václava Klementa, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský Region

třída Václava Klementa, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský RegionEquipped
Monthly rentCZK 16,000

+ Service chargesCZK 4,000


Nabízím k pronájmu byt o velikosti 3+1 s balkónem 90m2 v Mladé Boleslavi, Tř. Václava Klementa 833. Jedná se o zařízenou bytovou jednotku ve 2. NP panelového domu. Velmi žádaná lokalita s veškerou občanskou vybaveností ,,u ruky,, v blízkosti. Byt je po kompletní rekonstrukci. Požaduji slušné nájemníky, nekuřáky, bez domácích mazlíčků (pes, kočka, atd..) Požaduji dvě kauce, lze se domluvit 1. kauci předem s prvním nájmem a druhou po prvním měsíci s druhým nájmem. Energie (plyn, elektřina) budou napsány na nájemce.

I offer to rent apartment 3 + 1 with balcony 90m2 in Mladá Boleslav, Tř. Václav Klement 833. This is a furnished apartment unit in the 2nd NP panel house. Very desirable location with all amenities, close to hand. The apartment is after complete reconstruction. I require decent tenants, non-smokers, pets (dog, cat, etc.)

Property Characteristics

Listing ID538676
Layout3+1
Available from01/07/2019
OwnershipPersonal
Užitná plocha90
Fully furnishedFully furnished
Floor2
Building typePrefab concrete

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.