Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+1 • 95 m² bez realitkyRytířova, Prague - Kamýk

Reserved
Rytířova, Prague - KamýkEquipped
PriceCZK 4,900,000


Nabízíme k prodeji prostorný, zrekonstruovaný byt o dispozici 4+1 a celkové výměře 95 m2 včetně příslušenství. Byt se nachází v 6.patře 8 patrového panelového domu u lesa a skládá se ze 4 neprůchozích pokojů, koupelny s vanou, samostatného WC s umyvadlem, chodby, prostorné předsíně a kuchyně vybavené myčkou, elektrickým sporákem s troubou a lednicí, které v bytě zůstanou. K bytu náleží lodžie a sklepní kóje v přízemí. Vytápění je ústřední dálkové, v domě je zaveden plyn, ale v bytě nyní není využíván. Ložnice a kuchyně jsou orientované na východ, ostatní pokoje na západ.

Výborná občanská vybavenost v okolí (Kaufland, Lidl, Billa, DM, lékárna, školy, školky, poliklinika, restaurace a dětská hřiště). V krátké dojezdové vzdálenosti se nalézají sportoviště Hamr – Braník, cyklostezka podél Vltavy, volnočasový areál Vltavanů, Modřanská rokle, OC Novodvorská a Thomayerova nemocnice. Parkování je možné u domu nebo na hlídaném placeném parkovišti. Přímé autobusové spojení na metro Kačerov a Smíchovské nádraží (vzdálenost 10-15 min).

V domě je nový výtah a v polovině příštího roku proběhne zateplení vnější fasády celého domu a rekonstrukce vstupních prostor včetně nových dveří na bezdotykový čip.

Byt bude k dispozici od února 2019 a je možné v něm po dohodě ponechat většinu nábytku. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Property Characteristics

Listing ID537641
Layout4+1
Floor6
Building typePrefab concrete
RizikaPrověřit »
Floor space95
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.