Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+1 • 77 m² bez realitkyOblá, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský Region

Oblá, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský RegionEquipped
PriceCZK 4,690,000


Nabízíme prodej bytu s dispozici 4+1 v lokalitě Brno – Nový Lískovec, který se nachází v posledním poschodí panelového domu, o celkové ploše 77 m2. Byt je v osobním vlastnictví, lze na něj bez problémů vzít hypoteční úvěr , byt je možné použít jako vhodnou zástavu.

Byt byl postupně rekonstruován, je světlý a vzdušný. V roce 2019 bude provedena revitalizace domu, na kterou je již ve fondu oprav naspořen dostatečný finanční obnos ve výši 194 tis. Kč.

Dispozice bytu - vstupní hala bytu je přímo propojena s obývacím pokojem situovaným na jih, ze kterého můžete vstoupit do lodžie s výhledem na protější kopce a vesnice. Hala je od obývacího pokoje uzavřena prosklenou stěnou a dvojitými dveřmi, které tvoří dominantu bytu. Ze vstupní haly můžete dále projít do menší haly, ve které se nachází zabudované skříně, v celé její délce je snížený strop s úložným prostorem a vstupy do koupelny, na WC, kuchyně a samostatného pokoje. Kuchyň má zabudovanou kuchyňskou linku se spotřebiči, rozdělenou na jídelní část a pracovní část. Ze vstupní haly můžete dále vstoupit do 2 samostatných pokojů. Všechny 3 samostatné pokoje jsou situovány na sever, jsou neprůchozí, s výhledem na les za domem. K bytu náleží sklepní kóje. Dále ve společných prostorách je možné využívat i uzamykatelné místnosti na úschovu kol, kočárků a sušárnu.

Zabudované vybavení bytu zůstává součástí prodeje, ostatní vybavení je možné zanechat po dohodě a nebude o to navýšena cena bytu.

Výhodou dané lokality - v blízkosti se nachází les s přírodní rezervací „Koniklece“, univerzitní kampus Masarykovy univerzity, obchodní centrum Campus Square, výborná dostupnost na D1, 2 ZŠ, 5 MŠ, LŠU a velké sportovní zázemí – sportovní hřiště, trasy na In-line, cyklostezky, upravené tratě pro BMX a sportovní hala s fitness centrem a tenisovými kurty Fit4all.

Byt je vhodný nejen pro rodinu s dětmi, ale i jako pronájem studentům univerzitního kampusu Masarykovy univerzity, pro které je tato lokalita velmi žádaná…

Kontakt: 777068761

Property Characteristics

Listing ID537331
Layout4+1
Floor7
Building typePrefab concrete
Floor space77
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.