Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 3+kk • 130 m² without real estateJ. V. Sládka, Rokytnice v Orlických horách - Rokytnice v Orlických horách, Královéhradecký Region

J. V. Sládka, Rokytnice v Orlických horách - Rokytnice v Orlických horách, Královéhradecký RegionEquipped
PriceCZK 1,800,000


Chata se nachází v Rokytnici v Orlických horách a je vzdálena cca. 200 m od náměstí a 100 m od vlakového a autobusového nádraží.

Chata skýtá 7 pevných lůžek a jednu rozkládací sedačku pro 2 osoby. V přízemí se nachází společenská místnost – obývací pokoj, kuchyň a jídelní kout. Ze společenské místnosti je možno vyjít francouzskými dveřmi na terasu před chatou. V prvním patře jsou dva pokoje po čtyřech a třech lůžkách, koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

K vybavení chaty patří – TV, satelit, rádio, CD, DVD, mikrovlnka, el. trouba se sporákem, lednice, pračka, dětské pískoviště, ohniště, lavice se stolem.

Chata má el.topení-akumulačky a alarm. Zahrada je oplocená. Parkování přímo na zahradě.

V místě a okolí možnost koupání, turistické stezky, cyklostezky, běžecké tratě, lyžařské vleky, tenisové kurty, fotbalové hřiště, sauna, posilovna, stolní tenis, jízda na koních. V místě je dále půjčovna kol a lyžařského vybavení. Lyžařský vlek je cca. 100 m od chaty, 6 km skiareál Říčky se sedačkovou lanovkou. 10 km vlek v Bartošovicích a přechod pro pěší a cyklisty do Polska. V okolí více lyžařských areálů. Přehrada Pastviny cca. 25 km. Tvrz Hanička. V okolí mnoho muzeí, zámků atd. Je zde větší množství restaurací a obchodů.

722655762

winc@winc.cz

Property Characteristics

Listing ID536936
Layout3+kk
Available from17/10/2018
Building typeBrick
Užitná plocha130
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

Vybíráte ?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.