Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 1581 m² bez realitkyFrantiška Macháčka, Český Brod - Český Brod, Středočeský Region

Františka Macháčka, Český Brod - Český Brod, Středočeský Region
PriceCZK 5,533,000


Nabízím k prodeji stavební pozemek o velikosti 1581 m2. Sítě jsou v dosahu pozemku. Cena za metr 3.500 Kč. K pozemku již hotová studie a částečný projekt na dum.

Městem Český Brod vede železniční trať Praha – Česká Třebová. Autobusová doprava Z města vedou příměstské autobusové linky do těchto cílů: Čelákovice, Lysá nad Labem, Hradešín, Kostelec nad Černými lesy, Kouřim, Mukařov, Pečky a Tuklaty.

Český Brod má svou vlastní nemocnici a několik dalších samostatných ordinací praktických lékařů a také lékařů odborných.

K vybavení města patří tři mateřské školy (jedna v místní části Liblice), dvě základní školy, základní umělecká škola. Střední školy jsou ve městě zastoupeny gymnáziem, střední odbornou školou specializující se na ekonomii a informační technologie, a také praktickou školou. V případě zájmu volejte 728993120 nebo 602123523. Majitel, realitní makléři nevolat!!!

Property Characteristics

Listing ID536023
Fully furnishedUnfurnished
Floor space1,581
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.