Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Show all listings

House for sale 6+1 • 234 m² bez realitkyKrokusová, Květnice - Květnice, Středočeský Region

Krokusová, Květnice - Květnice, Středočeský Region
PriceCZK 9,750,000


Nabízím k prodeji novostavbu rodinného domu v obci Květnice - Praha východ. O souhlas s užíváním a žádost o přidělení popisného čísla je požádáno. Poté zápis do Katastru nemovitostí

Jedná se o komfortně dispozičně řešený dům 6+1, plus technická místnost.

V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem s přípravou pro instalaci krbu, pokoj pro hosty, koupelna se sprchovým koutem a WC, zádveří , místnost pod schodištěm, kde lze umístit pračku, nebo využívat jako sklad. Dále je pak v přízemí situována prostorná vytápěná dvougaráž s dostatečným skladovacím prostorem.

V podkroví se nachází ložnice se samostatnou koupelnou se sprchovým koutem, umývadlem, wc a terasou a další dva prostorné pokoje, z toho jeden lze v případě potřeby rozdělit na dva samostatné stále nadstandardně velké pokoje s nevelkými stavebními úpravami. V podkroví je dále technická místnost, koupelna s vanou, umývadlem a sprchovým koutem a další samostatné WC.

Dům je kompletně stavebně dokončen, chybí pouze osadit zařizovací předměty a výplně uličního plotu - to ponechává možnost dovybavit dům dle volby nového majitele. Dokončení a dovybavení není součástí ceny. Dům je vybaven elektrokotlem se zásobníkem na teplou vodu, podlahovým vytápěním, koupelnovými žebříky, alarmem a videotelefonem. Na pozemku je i plyn, ten není do domu zaveden.

Dům se nachází na pozemku o velikosti 657 m2 ve stabilizovaném zastavěném území s okolní nedávno dokončenou zástavbou. Nový majitel nebude obtěžován další pokračující výstavbou v okolí. Před domem na pozemku je zpevněná plocha s možností parkování dalších dvou aut.

Za domem v zahradě se nachází terasa , terénní úpravy pozemku dokončeny.

V blízkosti domu je místní park, rybník a dětské hřiště, autobusová zastávka, restaurace. V sousední obci Sibřina je kompletní občanská vybavenost. Dopravní dostupnost, metro Černý Most 15 min autem, Říčany 10 min, Praha-Uhříněves 8 min.

Property Characteristics

Listing ID535193
Layout6+1
Plot space657
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »
Floor space234
Fully furnishedUnfurnished
Floor2
Building typeBrick

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.