Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 51 m² without real estateVyšehořovická, Nehvizdy - Nehvizdy, Středočeský Region

Reserved
Vyšehořovická, Nehvizdy - Nehvizdy, Středočeský RegionEquipped
PriceCZK 2,750,000


Prodej bytu 2+kk 51 m2 Nehvizdy, okr. Praha – východ. Nabízíme byt ve 3 podlažním vilovém domě (kolaudace 12/2007), byt se nachází ve 2 podlaží. Podlahová plocha 45,20m2, prostorný balkon 6,30m2, chodba 5,70m2, samostatné WC 1,70m2, nadstandartně obložená koupelna 5,40m2, pokoj 13,90m2, obývací pokoj s kuchyňským koutem 18,50m2. Podlahové krytiny tvoří plovoucí podlaha a dlažba. K bytu patří soukromé parkovací stání a 1/10 spoluvlastnický podíl k zahradě před domem, která patří k bytovému domu a na kterém se nachází dětské hřiště, je zde i možnost posezení a grilování. V domě je místnost na kola a kočárky. V bytě zůstane vestavěná kuchyňská linka s novou elektrickou troubou, nová varná deska, digestoř, lednice. Případně další vybavení – mikrovlnná trouba, nádobí. Dále zde zůstanou vestavěné skříně v pokoji, chodbě a koupelně. V bytě může po domluvě zůstat další nábytek, rozkládací postel, skříňka pod TV, poličky atd.

Nehvizdy jsou velmi vyhledávanou lokalitou. Naleznete zde kompletní občanskou vybavenost (mateřská školka, základní škola 1-9 stupeň, poštu, bankomat, malé obchody,Lidl, restaurace) široká možnost sportovního vyžití (fotbal, tenis, multifunkční sportovní hala a další).

Při rychlém jednání možná sleva.

Velmi dobrá dostupnost do Prahy, Černý Most po dálnici cca 10 min. Z obce jezdí 2 autobusy přímo na metro Černý Most 20 min.

Property Characteristics

Listing ID534732
Layout2+kk
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha51
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.