Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

House for sale 3+1 • 250 m² without real estateKunčina - Nová Ves u Moravské Třebové, Pardubický Region

Kunčina - Nová Ves u Moravské Třebové, Pardubický Region
PriceCZK 875,000


Nabízím k prodeji rodinný dům 3+1 s hospodářskými prostory, stodolou a garáží s pozemkem 1500 m2 v Nové Vsi u Moravské Třebové.

Nemovitost se nachází v klidné části obce v blízkosti hřebečských lesů a přírodní památky Pod skálou a přesto v dosahu občanské vybavenosti jako jsou MŠ, ZŠ, obchod, hostinec, multifunkční sportovní zázemí, cyklostezky atd.

Po dokončení rekonstrukce objekt nabízí zajímavé možnosti pro bydlení spojené s například chovem zvířat, či jiným vhodným využitím hospodářských staveb a prostorného pozemku. Obytná část je situována na jižní stranu a rekonstrukce zde byla již započata - vstupní chodba, WC, koupelna, prostor pro bojler a pračku a obývací pokoj. Dále je proveden nový rozvod elektřiny a částečně topení. K dispozici je vlastní studna a plynová přípojka na hranici pozemku. V současné době probíhá příprava na stavbu nové přípojky vody a kanalizace. Autobusová zastávka 2 min od domu. Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem.

Property Characteristics

Listing ID533227
Layout3+1
Plot space1,500
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha250
Fully furnishedUnfurnished
Floor1
Building typeBrick
RisksPrověřit »

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.