Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 68 m² bez realitkyBenešovo nábřeží, Zlín - Zlín, Zlínský Region

Benešovo nábřeží, Zlín - Zlín, Zlínský RegionPartially equipped
PriceCZK 2,400,000


Nabízím k prodeji rozměrný, ale přitom pocitově útulný byt 2+1 o rozloze 67,8 m2, po částečné rekonstrukci. Byt je umístěný v posledním podlaží čtyřpatrového, zatepleného bytového domu bez výtahu.

Dispozici bytu utváří delší chodba (15,2 m2) ve které jsou vestavěné skříně. Z chodby se dostanete do neprůchozí ložnice (17,8 m2) s pěkným, bytelným nábytkem (psací stůl, skříň, podlouhlá komoda, postel). Na konci chodby se nachází velká koupelna s příčkou odděleným WC, dále s velkou rohovou vanou, umyvadlem a pračkou. Obývací pokoj (17,8 m2) je vybavený pohovkou, stolkem a je široce průchozí do kuchyně s jídelnou (11 m2), kde se nachází kuchyňská linka s vestavnou troubou a myčkou, odsávač par, lednice, drtič odpadů a bytelný jídelní stůl + dvě židle. V suterénu domu je pak sklep (2 m2)

Vedle domu je zastávka autobusu č. 33 Benešovo nábřeží, dětské hřiště a sportovní hřiště. V blízkosti pak obchod, pekárna, restaurace, fotbalový stadion, cukrárna... Pěší chůzí 5 min. do centra města.

Tento inzerát není v žádném případě určen pro realitní kanceláře ani pro jiné realitní překupníky, ale naopak pouze pro koncové zájemce.

Property Characteristics

Listing ID532514
Layout2 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Floor space68
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.