Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 102 m² without real estatePodnádražní, Prague - Vysočany

Podnádražní, Prague - VysočanyEquipped
PriceCZK 9,500,000


Přímý majitel nabízí sluneční atypický mezonetový dvoupodlažní byt v 5. a 6. patře domu s výhledem do zeleného vnitrobloku. Byt tvoří prostorná vstupní hala se šatnou, dva samostatné wc, obývací pokoj s kuchyní a balkónem orientovaným na jih a kuchyní. V horním patře se nachází dvě ložnice - jedna s vlastním balkónem orientovaným na sever a rodinná koupelna s velkou vanou. Součástí bytu je vybavená kuchyňská linka, vestavěné skříně, elektrická předokenní roleta do ulice, markýza do vnitrobloku.

Rezidenční dům z konce roku 2004 stojí ve výborné lokalitě - na okraji parku Podvinní mlýn vhodným pro relaxaci dětí i dospělých, 50 m od vchodu do metra (zástavka Vysočanská') a tramvajové zástavky, vedle vlakového nádraží Praha - Vysočany. Rezidence disponuje recepcí 24/7. Veškerá občanská vybavenost i nákupní centrum, restaurace, kavárny v těsné blízkosti. Nedaleká oblast se rychle rozvíjí.

Property Characteristics

Listing ID532461
Layout3+kk
Floor6
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha102
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.