Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 2 bedroom • 60 m² bez realitkyZárubova, Prague - Kamýk

Zárubova, Prague - Kamýk
PriceCZK 3,450,000


Prodám pěkný byt 2+1 ve třináctém patře domu. Celková výměra bytu je 60 m², sklep na patře 1,5m2 a komory vedle malého výtahu.

Byt se nachází ve čtrnáctipatrovém domě s dvěma výtahy. Dům prochází postupně od roku 2006 celkovou rekonstrukcí (nová okna, fasáda, střecha, výtahy, odpady a vodovodní potrubí, společné prostory).

Byt se skládá z předsíně (10,5 m²), koupelny s WC (3,5 m²), obývacího pokoje (22,5 m²), kuchyně (11 m²) a ložnice (12,5 m²). Na podlahách v obývacím pokoji a předsíni je plovoucí podlaha, v ložnici lino a v kuchyni, WC a koupelně dlažba. Bytové jádro je vyzděné. Vytápění je řešeno dálkově. V předsíni jsou vestavěné skříně, kuchyně byla v roce 2015 rekonstruována. Orientace celého bytu je na JZ s krásným výhledem.

Byt se nachází v ulici Zárubova, Praha – Kamýk. V těsné blízkosti je mateřská školka, základní škola a zdravotnická zařízení. Nedaleko je obchodní centrum a restaurace. V domě je malý obchod s potravinami. Parkování je možné před domem. Autobusová zastávka Lhotecký les je vzdálena 5 minut chůze. Byt je v družstevním vlastnictví. Anuita je splacena. Měsíčně do fondu oprav se splácí úvěr na rekonstrukci celého domu ve výši 1900 Kč.

Property Characteristics

Listing ID532006
Layout2 bedroom
Floor13
Building typePrefab concrete
Floor space60
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.