Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 6+kk • 282 m² bez realitkyU Suchého dubu, Pardubice - Pardubice, Pardubický Region

U Suchého dubu, Pardubice - Pardubice, Pardubický RegionEquipped • Garage
PriceCZK 10,900,000


Nabízíme k prodeji rodinný dům, který je situovaný v Pardubicích - Jesničánkách, což je velmi klidná část Pardubic s ideální dostupností pro rodinu s dětmi. Novostavba domu byla zkolaudována v roce 2011, kdy byl dům užíván kumulovaně pouze dva roky.

Dispozice domu je 6+kk s garáží, která je přístupná z chodby domu a jedním venkovním zakrytým stáním. Součástí kompletně zrenovované zahrady je zastřešený bazén 7 x 3,5 m a zahradní domek. Vzhledem k tomu, že v domě zůstane veškeré zařízení, je možné se okamžitě nastěhovat. Orientační cena je stanovená tržním odhadem nemovitosti pro získání maximální hypoteční částky. Prohlídka domu je možná po telefonické dohodě a jsme připraveni jednat o jakékoliv vzájemně korektní nabídce.

Svislé konstrukce domu jsou zhotoveny ze zdícího systému POROTHERM s venkovním zateplením tl. 160 mm. Stropní konstrukce jsou zhotoveny z keramických nosníků POT. Dřevěná konstrukce krovu je zakryta střešním systémem BRAMAC. Dům je vytápěn podlahovým topením a topnými radiátory v samostatných okruzích, které jsou napojeny na řídící jednotky a plynový kotel BUDERUS. Dům je vybaven rekuperací SYSTEMAIR, systémem inteligentní domácnosti EATON - MOELLER, centrálním vysavačem HUSKY a zabezpečovacím systémem BENTEL.

Property Characteristics

Listing ID531339
Layout6+kk
Plot space215
Floor1
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
DesigneLuxurious
RizikaPrověřit »
Floor space282
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCA
HeatingCentral
SewagePublic sewage

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace
Garage

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.