Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 69 m² without real estateKoněvova, Prague - Žižkov

Koněvova, Prague - ŽižkovPublic transport less than a minute of walking • Equipped • Lift • Garage
Monthly rentCZK 17,000

+ Service chargesCZK 3,900
+ Refundable depositCZK 34,000


Nabízím k dlouhodobému pronájmu nově zrekonstruovaný a plně zařízený byt 3+kk s balkonem (výled na park Vítkov) s klimatizací a garážovým stáním (2000,-Kč/měsíc), se dvěmi ložnicemi (každá ložnice má svou koupelnu), se dvěmi koupelnami, toaletou navíc (toaleta 3x) a obývací částí s jídelnou a kuchyní. Byt je nádherný, byl rekonstruován a zařizován s láskou a s přáním toho, aby se v něm skvěle bydlelo. Fotky ukazují reálný stav. Výhled do zeleně na park Vítkov. Za domem vede cyklostezka pod Vítkovem.

Byt je zařízen v klasickém a komfortním stylu. Kuchyně je plně zařízená a připravená pro vášnivého i nevášnivého kuchaře (el. trouba, el. varná deska, myčka, mikrovlna, kávovar, toustovač, veškeré nádobí, pračka skrytá ve skříni vyrobené na míru. Vytápění vlastním elektrokotlem a ohřev vody bojlerem. Ještě zde zbyly úložné prostory na žehličku a vysavač, které jsou také součástí vybavení. V obývacím pokoji, kromě standardního vybavení, je pohodlná proutěná lenoška.TV je od O2, stejně tak jako vysokorychlostní, neomezený internet. Telka je také součástí, takže si milovníci filmů přijdou na své.

V částce za poplatky je uveden internet, TV. Elektřina se převádí na nájemce.

tel 775052545

RK nevolat!

We offer for long-term lease newly renovated and fully furnished apartment with balcony (facing to Vitkov hill) air conditioning and garage parking (2200,-Kč/month), with two bedrooms (every bedroom has its own bathroom), with two bathrooms and a living room with dining room and kitchen and 3rd toilet. The apartment is beautiful, it was reconstructed and furnished with love and with the desire to live well in it. Photos show real status.

The apartment is furnished in a classic and comfortable style. The kitchen is fully furnished and ready for a passionate and passionate chef (electric oven, electric hob, dishwasher, microwave, coffee maker, toaster, all utensils, a dishwasher hidden in a custom made cabinet, where there is also an electric boiler which provides heating hot water and heating.It is left here storage space on the iron and vacuum cleaner, which are also part of the equipment.The TV is from O2, as well as high-speed, unlimited internet.TV is also part , so movie lovers will come to theirs.

Property Characteristics

Listing ID530997
Layout3+kk
Available from01/08/2021
Floor3
Building typeBrick
HeatingElectric boiler
DesigneLuxurious
Užitná plocha69
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
AgeUp to 10 years
ReconstructionComplete

Additional information

Balcony
Garage
Lift
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportČernínova
🚶 83 m (1 min)
Post officePraha 32
🚶 385 m (5 min)
ShopBilla
🚶 223 m (3 min)
BankKomerční banka
🚶 367 m (4 min)
RestaurantAlabama
🚶 70 m (1 min)
PharmacyLékárna U Koně
🚶 308 m (4 min)
SchoolG a Hudební škola, ZUŠ
🚶 441 m (5 min)
Kindergarden
🚶 620 m (7 min)
Sports fieldTělocvičná jednota Sokol Žižkov I.
🚶 296 m (4 min)
Playgrounddětské jesle Praha 3
🚶 444 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.