Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 45 m² without real estateFrýdlantská, Prague - Kobylisy

Frýdlantská, Prague - KobylisyEquipped
PriceCZK 3,380,000


Velmi pěkný udržovaný 2+k.kout v OV na sídl.v Kobylisích, ihned k bydlení, 5. patro z 11.p., moderní velký výtah na stěhování. Byt má výhodnou polohu v blízkosti Ďáblického lesa, s dostupností centra Prahy do 20 minut-poblíž metro C Ládví, tram i bus před domem. Okna mimo hl. silnici, klid a zeleň, blízko Ďáblický háj.. Byt zařízen novým nábytkem, po dohodě může zůstat novému majiteli. Prostorná ložnice, plastová okna+nové žaluzie, obývák s velkým balkonovým franc.. oknem, JZ, slunný. Kuchyňský kout s novou kuch. linkou MAJA -vanilka/bříza, připraven přívod na myčku. Koupelna po část.rekonstrukci se zděným jádrem, s novou vanou.Prostorná předsíň, 2vest. skříně s nástavci na úlož. prostor. Čtvery nové interierové dveře vč. kování. K bytu patří zděný sklep.

Nízké měsíční náklady 3tis.Kč, vč. fondu oprav. Měřáky na vodu a topení jsou odečitatelné. Celková plocha bytu je 465m², pokoj s kuchyňským koutem 20,93 m², pokoj 11,58 m², předsíň 7,27 m², koupelna 2,64 m², WC 1,02 m², zděný sklep 1,5m². Na patře lze využít bezplatně společnou lodžii 6m2 /na kolo, kočárek, věšení prádla atp./. Sousedi na patře jsou původní, žádní cizinci, žádné pronájmy. Veškerá občanská vybavenost na dosah - ZŠ+MŠ. zdr. středisko, Kaufland, v domě Večerka, v docházkové vzdálenosti NORMA. Byt je právně v pořádku, bez zástav a dluhů, k okamžitému bydlení nebo jako zařízenou investici. Bližší informace s přímým vážným zájemcem, který má hotovost nebo již předschválený úvěr a skutečný zájem o koupi bytu. Prosím RK nekontaktovat! Cena k jednání...

Property Characteristics

Listing ID530472
Layout2+kk
Available from01/11/2019
Floor5
Building typePrefab concrete
HeatingDistance
RisksPrověřit »
Floor space45
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC
ReconstructionInterior

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.