Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 1259 m² without real estateKazín, Prague - Lipence

Kazín, Prague - Lipence
PriceCZK 7,000,000


Ústní rezervace.

Nabízím na prodej stavební parcelu v MČ Praha 5 - Lipence. Na pozemku se nachází starší rekreační chata s číslem evidenčním. Kolaudováno jako objekt k rodinné rekreaci. Celková zastavěná plocha chaty činí 37 m2. Chata je zděná, částečně podsklepená, se dřevěným podkrovím. Součástí prodeje je vypracovaný projekt na rekonstrukci a přístavbu objektu o celkové užitné ploše 79 m2. Na základě tohoto projektu byl již vydán územní souhlas na přístavbu a rekonstrukci. Je možno tedy začít stavět okamžitě.

V současnosti spadá pozemek do územního plánu OB-A a LR (OB-A, obytná zóna a LR - lesní porosty). V návrhu metropolitního plánu je pozemek zapsán jako již celý čistě obytný a bude možná přístavba. Příjezdová cesta k pozemku je zpevněná avšak není asfaltová.

Pozemek se nachází mimo záplavové území. Jedná se o mírně svažitý nerovinatý pozemek. Celková plocha pozemku činí 1259 metrů čtverečních. Chata je napojena na elektřinu, na pozemek je vyveden obecní vodovod a kanalizace.

V MČ Lipence se nachází veškerá občanská vybavenost (obchod Žabka, mateřská škola, základní škola, tj. Sokol, Česká pošta, restaurace, dětské hřiště, fotbalové hřiště). Nejbližší autobusová zastávka je vzdálena cirka 1km. Městskou hromadnou dopravou se lze dostat na Smíchovské nádraží za 20 minut. Automobilem je zde přímé napojení na městský okruh. V blízkém okolí se nachází golfové hřiště Zbraslav, Brdské lesy, cyklotrasy, pískovna, houbaření a další volno časové aktivity.

Property Characteristics

Listing ID530170
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
Plocha 1,259
Available from16/08/2021
Plot typeBuilding

Additional information

MHD 3 minutes by car

What you will find nearby

Public transportNa Lhotkách
🚶 815 m (10 min)
Post officePraha 511
🚘 1,145 m (4 min)
ShopŽabka
🚘 1,340 m (5 min)
BankMONETA Money Bank
🚘 4,338 m (10 min)
RestaurantMotorest Jíloviště
🚘 5,810 m (9 min)
PharmacyLékárna Nová poliklinika Zbraslav
🚘 4,406 m (10 min)
School
🚘 1,412 m (4 min)
Kindergarden
🚘 3,324 m (9 min)
Sports field
🚘 10,353 m (18 min)
Playground
🚶 550 m (7 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.