Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 65 m² without real estateKe Kateřinkám, Prague - Chodov

Ke Kateřinkám, Prague - ChodovPartially equipped
PriceCZK 4,300,000


Nabízím k prodeji byt 3+kk v osobním vlastnictví o velikosti 65m2, který se nachází v 9. patře rekonstruovaného panelového domu.

Byt prošel v předchozích letech rekonstrukcí, má zděné jádro, nové WC, předokenní rolety a zasklenou lodžiji. Při rekonstrukci došlo ke zvětšení koupelny.

V koupelně se nachází vana se sprchovou zástěnou, umyvadlou Laufen, parní pračka LG, skříňky Siko, drobné zařizovací předměty nerez Blomus.

Kuchyně němécké výroby ve velmi vysoké kvalitě je doplněna spotřebiči Gorenje řady Ora-ito a indukční varnou deskou Siemens. V bytě se nachází celá řada vestavěných skříní, které poskytují dostatečný úložný prostor.

Panelový dům je ve výborném stavu. Proběhla rekonstrukce stoupaček, vstupních prostor, nové lino i malba ve společných prostorách, nový prostorný výtah, zateplení i střechy. Přístup do domu umožněn přiložením elektronického čipu a vstupy do domu jsou monitorovány kamerovým systémem. K bytu náleží slepní kóje.

Parkování je možné v okolí domu nebo rád přenechám placené parkovací stání v bezprostřední blízkosti. Před domem se nachází popelnice na směsný i tříděný odpad. Ve vedlejším vchodě je vyhlášené kadeřnictví Gryf.

Před domem se nachází zastávka MHD (jedna zastávka na metro Opatov). V okolí domu se nachází Billa, školy, zdravotní středisko, fitness, park, hřiště, knihovna i úřady MČ. V domě možnost připojení rychlého internetu od UPC (a dalších). Pár zastávek MHD od Hostivařské přehrady nebo vodního světa Aquapalace.

Byt bude volný po vzájemné domluvě v řádu několika týdnů. Prohlídky možné.

Property Characteristics

Listing ID529931
Layout3+kk
Floor9
Building typePrefab concrete
Užitná plocha65
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.