Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 50 m² bez realitkyVrbovecká, Brno - Bystrc, Jihomoravský Region

Vrbovecká, Brno - Bystrc, Jihomoravský RegionPartially equipped
PriceCZK 3,340,000


Nabízíme k prodeji pěkný, slunný byt 2+kk ve 3. patře cihlového domu z roku 2001. Byt se nachází v krásné lokalitě v Brně – Bystrci na ulici Vrbovecká přímo u louky a lesa. Lokalitu velmi doporučujeme. Sami se stěhujeme jen v rámci stejného domu. Krásná příroda s možností aktivního vyžití i veškerá občanská vybavenost je v nejbližším okolí. Byt nabízí výhled do zeleně okolních lesů, přičemž nehrozí zastavení jinou zástavbou jako u některých nových projektů. Možnost procházek v Údolí oddechu, kolem brněnské přehrady a v okolních lesích (přírodní památka Pekárna a lesní obora Holedná s volně žijícími daňky, muflony a jeleny a divokými prasaty v ohradě). Přímo v okolí bytu je možnost užívat si cyklovýletů či bežeckého vyžití. Občanská vybavenost je k dispozici v okolí domu. Pár kroků od domu je obchůdek s potravinami a drogerií, nedaleko je potom obchodní centrum s veškerými obchody, lékaři, poštou a velmi dobrou restaurací. V pěším dosahu jsou také školy a školky. V blízkosti jsou zastávky tramvaje č. 1, autobusů č. 50, 52 a 54 a trolejbusu č. 30, které zajišťují bezproblémovou dostupnost MHD.

Jedná se o družstevní byt se splacenou anuitou, kupující proto neplatí 4% daň z nabytí nemovitosti ani DPH. V roce 2021 je možný bezplatný převod do osobního vlastnictví.

Byt je velmi dobře dispozičně řešen, má 50 m2 + sklep (1,6 m2), neprůchozí pokoje, šatnu a prostorný balkon se stínící markýzou. Slunná jihozápadní orientace obou pokojů s výhledy do zeleně. V domě je kočárkárna/kolárna. Byt je částečně zařízený, necháváme zde kuchyňskou linku včetně spotřebičů, vestavnou skříň v ložnici, úložný systém v šatně, ostatní nábytek dle dohody. Dům je bez výtahu.

V případě zájmu je k bytu možné koupit garážové stání přímo v domě, které Vám také můžeme pronajmout.

Kontaktujte nás prostřednictvím tohoto webu nebo na tel. 736 631 587, rádi Vám byt ukážeme. Realitní kanceláře prosíme, aby nás nekontaktovaly.

Property Characteristics

Listing ID529766
Layout2+kk
Floor4
Building typeBrick
Floor space50
Fully furnishedPartly
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.