Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale Small studio • 34 m² without real estateNad Školou, Liberec - Vratislavice nad Nisou, Liberecký Region

Reserved
Nad Školou, Liberec - Vratislavice nad Nisou, Liberecký RegionEquipped
PriceCZK 1,500,000


Při rychlém jednání SLEVA 50.000,- Kč

Nabízím slunný byt po celkové rekonstrukci (01/2017) ve 3. NP panelového domu.

Byt sestává z předsíně, koupelny, obytné místnosti a lodžie a prošel kompletní rekonstrukcí. Je nově omítnut a vymalován, na podlaze je v obytné místnosti plovoucí podlaha, v předsíni a koupelně dlažba. V celém bytě je jednotný sádrokartonový strop. Nové rozvody elektřiny sestávají z rozvodů položených ve stropě a přivedených ve zdi k zásuvkám. Vypínače světel jsou rádiové/bezdrátové a dají se v případě potřeby přemístit. K ovládání světel slouží i dálkový ovladač. V koupelně jsou nové rozvody vody, sprchový kout, wc, umyvadlo, větrák atd. V předsíni je vestavěná skříň, jedno křídlo dveří se zrcadlem. V obývací místnosti je kuchyňská část sestávající z kuchyňské linky a baru. V lince je vestavěná pračka, lednička a trouba, nad elektrickou varnou deskou je digestoř s odtahem. Mezi linkou a horními skříňkami je tvrzené sklo s grafickým motivem. Barový pult obsahuje jednu skříňku, k sezení slouží dvě otočné barové židle (délka projektována pro tři). V obývací části se nachází pohovka do tvaru L, postel (2 m šířka), skříňky a poličky. Tento nábytek je také součástí prodeje. Na oknech jsou žaluzie. Bytové dveře jsou bezpečnostní s elektrickým zámkem na klíč a čip. Byt je celkově laděn do fialovo šedé kompozice.

K bytu je možnost převzít pronájem komory o velikosti 8m2 za 411 Kč/měsíčně.

Dům se nachází na okraji Vratislavic nad Nisou - velmi klidná část Liberce - a je po celkové rekonstrukci, zateplení, rozvody, střecha, výtahy. V domě je kamerový systém, v TV možnost pustit obraz z kamery u vchodu do domu. Od 01/2018 funguje nová vlastní plynová kotelna - úspora na teplo cca 50% oproti předchozímu stavu. Parkování je bezproblémové v ulici Náhorní, cca 20 m od domu na veřejném parkovišti s kamerovým dohledem.

Příspěvky do fondu oprav, správu domu a splátku úvěru domu na zateplení je celkem 1.900 Kč. Ve fondu oprav je naspořeno dostatek financí na budoucí investice a opravy (k nahlédnutí mám vyúčtování za rok 2017).

V místě je dostupná veškerá občanská vybavenost, ale zároveň je dům polohou blízko přírody.

Property Characteristics

Listing ID529372
LayoutSmall studio
Floor3
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »
Užitná plocha34
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.