Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House to rent 5+kk • 151 m² without real estateHostěrádky-Rešov - Hostěrádky, Jihomoravský Region

Hostěrádky-Rešov - Hostěrádky, Jihomoravský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 20,000

+ Service chargesCZK 3,000
+ Refundable depositCZK 23,000


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu novostavbu RD v lokalitě s dobrou dostupností do Brna (25 minut na hlavní nádraží vlakem). Dům je opravdu velmi kvalitně postavený (stavěli jsme pro sebe a pak změnili plány) a disponuje moderním vybavením - tepelné čerpadlo, rekuperace, retenční nádrž, podlahové topení. Ve všech oknech jsou trojskla a v obývacím pokoji je 2,7 metrů velký HS portál - posuvné dveře.

V celém domě je položena velmi kvalitní vinylová podlaha, v koupelnách a předsíni dlažba. Dům je vybavený novou kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (lednice, myčka, mikrovlnka, indukce), koupelnovým nábytkem, skříní v předsíni a policemi v komoře. U domu na terase také zůstává elektrická sekačka na trávu.

Před domem je prostor na parkování až tří aut, za domem je menší zahrada (cca 200 metrů čtverečních) se zatravněným trávníkem. Celková plocha pozemku je 412 metrů čtverečních.

Dům je svou rozlohou vhodný pro rodinu, upřednostníme zájemce o dlouhodobý pronájem. Možnost trvalého pobytu je samozřejmostí.

Property Characteristics

Listing ID529028
Layout5+kk
Available from01/04/2020
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
Užitná plocha151
Fully furnishedPartly
Plot space421
Floor2
Building typeBrick

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.