Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

House to rent 4+1 • 187 m² without real estateKe Smíchovu, Prague - Slivenec

Ke Smíchovu, Prague - SlivenecPublic transport 1 minute of walking • Equipped • Parking • Terrace 24 m²
Monthly rentCZK 38,000Save CZK 1,000CZK 39,000

+ Service chargesCZK 3,285
+ Utility chargesCZK 11,020
+ Refundable depositCZK 76,000


Kompletně zrekonstruovaný, částečně zařízený rodinný dům (polovina dvojdomu) s upravenou předzahrádkou, situovaný v klidné rezidenční zástavbě v obci Slivenec. Lokalita s kvalitní občanskou vybaveností a rychlou dostupností do centra Prahy, autobus. zastávka v přímé blízkosti, 15 minut jízdy na metro - Smíchovské nádraží. Tram. zastávka 12 minut.

Nedaleko Chuchelský háj a nábřeží řek Vlatavy a Berounky, dále Prokopské údolí s ideálními podmínkami pro milovníky sportu. Plavecký bazén AquaDream je 3 minuty autem.

Celková vnitřní užitková plocha domu je 187m2. V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj s funkčními klasickými kamny a přímým přístupem na zahradu, plně vybavená kuchyň s jídelnou, prádelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta a šatna.

V horním patře je umístěna hlavní ložnice s en-suite koupelnou (sprchový kout, bidet, toaleta) a přístupem na 24 m2 terasu, další dvě ložnice a samostatná koupelna (vana, sprchový kout, bidet, toaleta).

Krásné výhledy do okolní krajiny. Masiv. dubové prkenné podlahy v horním patře, v přízemí a koupelnách vytápěná dlažba, žaluzie, plynový kotel, pračka, myčka, TV, alarm. K dispozici jedno parkovací stání na pozemku, možnost druhého stání za branou pozemku. Poplatky včetně energií 14 305 Kč měsíčně. Dům i zahrada je pouze pro nekuřáky.

Completely renovated, partly furnished family house (half of a semi-detached house) with landscaped front garden, situated in a quiet residential area, in the village of Slivenec. This is a location with good civic amenities and quick access to the centre of Prague; bus stop 2 minutes walk, then 15 minutes to the metro line B - Smíchovské nádraží, tram stop at Holyně is 12 minutes walk. The property is situated close to the Chuchle Woods (and mini zoo) and the excellent cycle paths on the banks of the Vltava and Berounka rivers are within easy reach. Prokopské údolí is close by and makes for a great walk. The AquaDream water park and pool is 3 minutes drive away.

Total internal area is 187m2. On the ground floor there is a spacious living room with functional classic stove and direct access to the garden, a fully equipped kitchen with a dining area, a laundry room with a shower, a separate toilet and a cloakroom.

Upstairs there is a master bedroom with an en-suite bathroom (shower, bidet, toilet) and access to a 24 m2 terrace, another two bedrooms and a separate bathroom (bath, shower, bidet, toilet).

Beautiful views of the surrounding countryside. Solid oak wood floor on the first floor, on the ground floor and bathroom underfloor heated ceramic tiling. Generally, window blinds/curtains, gas boiler, washing machine, dishwasher, TV, alarm. There is one parking space on site and the possibility of a second parking outside the gate. The house (and garden) are no smoking. Complete utilities and energy fees 14,305 CZK per month.

Property Characteristics

Listing ID528200
Layout4+1
Available from01/10/2023
ConditionVery good
OwnershipPersonal
AgeUp to 10 years
ReconstructionComplete
WaterFrom a public source
Užitná plocha187
Fully furnishedFully furnished
Plot space80
Floor2
Building typeBrick
HeatingGas boiler
DesigneLuxurious
SewagePublic sewage

Additional information

Terrace/deck: 24 m²
MHD 2 minutes on foot
Parking

What you will find nearby

Public transportK Holyni
🚶 159 m (2 min)
Post officePraha 514
🚶 437 m (5 min)
Shop
🚶 93 m (1 min)
BankČeská spořitelna
🚘 2,634 m (5 min)
RestaurantLa Festa
🚶 135 m (2 min)
PharmacyLékárna Poliklinika Barrandov
🚘 2,483 m (5 min)
School
🚶 327 m (4 min)
KindergardenFakultní mateřská škola Barrandov II při PedF UK
🚘 2,033 m (4 min)
Sports field
🚶 343 m (4 min)
Playground
🚘 965 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.