Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 321 m² without real estateStředohorská, Prague - Uhříněves

Středohorská, Prague - Uhříněves
PriceCZK 1,100,000


Nabízím ke koupi pozemek v zahrádkářské kolonii v městské části Praha - Uhříněves (v KN zapsán, jako zahrada). Na pozemku se nachází zahradní domek o výměře 15m2 na betonové desce s podsklepením. Pozemek je vhodný pro vytvoření vlastní zahrady s pěstováním domácích plodin, nebo pro umístění menšího domku či mobilheimu pro celoroční užívání.

Ovšem nabízím především tento vlastní pozemek, kde uvedený zahradní domek je jen jeho součástí a sloužil pouze jako zázemí pro zahradnickou činnost či odpočinek a nikoliv pro rekreaci. Tedy někdo v něm uvidí možnost využití, někdo by raději zboural a postavil vlastní. Co se týká postavení jiné budovy nemám žádné detaily. Patrně jako jinde by neměl být problém postavit domek ala chatu bez nároků na trvalé bydliště. Konkrétní info pro větší stavbu však může podat pouze příslušný úřad.

Na pozemek je přivedena přípojka elektrické energie a zahrádkářský vodovod s využitím po celý rok. K pozemku vede příjezdová cesta na konci ulice Středohorská.

Parcelní číslo:

1436/15

Obec:

Praha [554782]

Katastrální území:

Uhříněves [773425]

Property Characteristics

Listing ID526838
Fully furnishedUnfurnished
Plocha 321
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.