Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 34 m² bez realitkyMiroslava Hajna, Prague - Letňany

Miroslava Hajna, Prague - LetňanyEquipped
Monthly rentCZK 13,600

+ Poplatky za službyCZK 2,400
+ Vratná kauceCZK 18,000


Nabízím k pronájmu moderní byt 1+kk 34,2 m2 s balkónem o výměře 5,7 m2 ve 3. patře bytového domu s výtahem, postaveného roku 2011. K bytu náleží parkovací místo v garáži a sklep o 2,7 m2. Byt je orientován na východní stranu a díky velkým oknům je bohatě prosvětlený. Byt má kvalitní lakovanou kuchyňská linku, lednici, troubu, sklokeramickou desku. V bytě je nový nábytek IKEA, kuchyňský stůl, 2 židle, manželská postel, komoda, psací stůl s židlí, v chodbě velká skříň. Prostorná koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, otopným žebříkem, wc a pračkou. Byt bude vybaven v podobném moderním stylu, jako je možné vidět na interiérových vizualizacích, bohužel jsem byt před pronájmem nevyfotil, fotky zajistím a nahraju je sem. Byt je vhodný pro pracující osobu nebo pár. Výhodou je parkovací místo, balkón a lesopark v blízkem okolí.

Byt se nachází v klidné lokalitě Praha 18 - Letňany. MHD na metro Letňany cca 13min. Autobusová zastávka jen 3 min od bytu. Do 10 min obchodní centrum, krytý bazén, zimní stadion, surfarena, posilovna. V okolí je dostatek městské vybavenosti (obchody, služby, školky, venkovní posilovna, lesopark).

RK prosím nevolat. Nájemné činí 13.600 + 2.400 poplatky. Nájem se platí předem v předchozím měsíce + skládá se kauce ve výši 18.000 Kč. Byt je volný od 1.1.2019. Pouze dlouhodobý pronájem. Pro více informací mě prosím kontaktujte přes tento server.

Property Characteristics

Listing ID526626
LayoutStudio
Available from01/01/2019
OwnershipPersonal
EPCB
Floor space34
Fully furnishedFully furnished
Floor3
Building typeOther

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.