Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Show all listings

House for sale 6+1 • 180 m² without real estateSládkova, Kroměříž - Kroměříž, Zlínský Region

Sládkova, Kroměříž - Kroměříž, Zlínský RegionPartially equipped
PriceCZK 4,600,000


RD , postaven v roce 1972, nepodsklepený,předzahrádka a za domem zahrada. V přízemí garáž s dálkovým ovládáním vrat i brány. Ze zádveří v přízemí domu vstup do samostatného WC, technické místnosti (s pracovními a úložnými prostory, vanou a umývadlem (vstup i z garáže), haly se dřevěným stropem, s krbem. Z haly do pokoje pro hosty a šatny a otevřeným schodištěm do I. poschodí.

Z ochozu v I. poschodí vchod do neprůchozích místností - obývací pokoj 32m2 (dřevěný strop i podlaha), ložnice , obytná místnost, kuchyň, samostatné WC, koupelna (sprchový kout, dvě umývadla, bidet), obytná místnost.

Všechna okna opatřena venkovními roletami s mechanickým ovládáním, okna dřevěná s dvojskly s izolačním plynem, dům zateplen polystyrénem. Za domem - dílna cca 15 m2, okrasná část zahrady , dále zahrada s ovocnými stromy (celkem pozemek 1.000 m2 s možnosti vybudování venkovního bazénu) , uprostřed zahrady polozapuštěný sklep (cca 5x5 m ,na ovoce , zeleninu a pod., samostatně na brambory), nad ním finská sauna s kamny na elektřinu, zhotovena na objednávku, s odpočívárnou (cca 5x3 m s krbovými kamny a sprchovým koutem (napojen na studnu )). S objektem sauny sousedí přízemní zděná dílna (možnost víceúčelové využití jako posilovnu , hernu pro stolní tenis , krytý bazén a pod.) o rozměrech cca 5x8 m, se samostatným vchodem a zezadu s garážovými vraty. Dům není zatížen žádným břemenem a je volný.

Property Characteristics

Listing ID525931
Layout6+1
Plot space1,037
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha180
Fully furnishedPartly
Floor2
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.