Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 4+kk • 2779 m² without real estateŽdánice - Ždánice u Kouřimi, Středočeský Region

Reserved
Ždánice - Ždánice u Kouřimi, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 3,150,000


Nabízíme k prodeji rodinný dům 4+kk s celkovou obytnou plochou 300m², který se nachází na vlastním oploceném pozemku o výměře 2 779m² v obci Ždánice, okres Kolín.

Nemovitost je smíšená dvoupatrová z roku 1994, která následně prošla v letech 2011 a 2014 postupnou renovací, zejména výměnou plechových částí střechy včetně zateplení, nové vchodové a balkonové dveře a nové podlahy (dlažby, plovoucí a lino). V přízemí se nachází chodba, garáž, prádelna (technická místnost) a kotelna. V prvním patře je pak otevřený obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem, spíž, ložnice, koupelna s vanou a samostatné WC. Z jídelny vstup na balkon, na který navazuje terasa a následně zahrada. Ve druhém patře se nachází prostorný pokoj, šatna a koupelna se sprchový koutem a WC.

Přípojky: el. 230/380V, obecní voda, kanalizace. Vytápění na tuhá paliva s možností přidání elektrokotle. V objektu se dále nachází dílna, další garáž, půda a prostorný špejchar. Na pozemku je pak umístěn skleník.

Součástí prodeje je druhá nemovitost 3+kk, jedná se tak o prodej 2 čísel popisných. Druhá nemovitost a část pozemku je zatížena věcným břemenem.

Obec nabízí klidné a tiché prostředí a leží na hlavní spojnici Praha - Kutná Hora. Nachází se zde restaurace a večerka. Veškerou občanskou vybavenost nabízí obec Kouřim (vzdálenost 5km) a město Kostelec nad Černými lesy (vzdálenost 8km).

Cena k jednání.

Property Characteristics

Listing ID525305
Layout4+kk
Floor3
Building typeOther
RisksPrověřit »
Užitná plocha2,779
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.