Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House to rent 4+1 • 127 m² bez realitkyKostelecké Horky - Kostelecké Horky, Královéhradecký Region

Kostelecké Horky - Kostelecké Horky, Královéhradecký RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Vratná kauceCZK 20,000


Nabizime k pronajmu nemovitost s celkovou podlažní plochou 127m2, je v původnim stavu a pro plnohodnotné využívání požaduje úpravy. Jedná se o prostorný dvoupatrový dům nabízející dvě velké místnosti v 1.NP(aktuálně kuchyn a ložnice,spíž). Stejný prostor nabízí i 2NP, zde je již rozpracovaný prostor k vybudování koupely s toaletou.

Z chodby je vstup na balkon. V každé místnosti je funkční lokální vytápění. V domě je zavedena elektrická energie, vodu lze využít z dvou vlastních studen, nebo později napojením na veřejný vodovod( do domu zatím voda zavedena není, je na hranici pozemku). Toaleta je zatím řešena venkovním suchým záchodem. Bonusem je zahrada na svažitém pozemku, který činí 633m2. Dům se nachází v krásné přírodě plné lesů necelých 7 km severně od Chocně a 9 km jižně od Kostelce nad Orlicí.

Nabizíme tuto nemovitost take formou splátkového prodeje a při uhrazení poplatku za zprostředkování podpisu smluv ve výši 20.000,-KČ a při platbách nájemného ve výši 10000,-Kč měsíčně po dobu 10 let.

Property Characteristics

Listing ID525123
Layout4+1
Floor2
Building typeBrick
Floor space127
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCG

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.