Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 50 m² without real estateEvropská, Prague - Dejvice

Evropská, Prague - DejvicePartially equipped
PriceCZK 4,940,000


Nabízím prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví ve velmi dobrém stavu o velikosti 50 m² ve velmi žádané lokalitě Praha 6 - Dejvice. Byt se nachází ve zvýšeném přízemi klidného a velice dobře udržovaného čtyřpodlažního domu - zateplení, plastová okna, nový plynový kotel, ... Skvělá dopravní dostupnost - Thákurova, Bořislavka do 5 minut pěšky, stanice Dejvická do 10 minut. Možnost parkování přímo za domem velkou výhodou.

Obývací pokoj zalitý sluncem o velikosti 35 m² orientovaný na jih do zeleně, která odděluje dům od ulice Evropská. Ložnice o velikost 12 m² orientovaná do klidných ulic Mydlářka / Na Vlčovce zajišťuje klidný spánek. Krásná rohová vana v prostorné koupelně společně s plně vybavenou kuchyní (plynový sporák, el. trouba, pračka) doplňují tento dobře řešený byt. K bytu patří sklepní kóje o velikosti 1,5 m². Centrální topení a ohřev vody. Aktuální připojení k internetu u O2 .

Vybavení obývacího pokoje a ložnice viditelné na fotkách lze po dohodě zanechat. Prohlídky možné po předchozí dohodě e-mailem. Byt k dispozici ihned.

Pro podrobnější informace mě neváhejte kontaktovat.

Property Characteristics

Listing ID524749
Layout2+kk
Floor1
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha50
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.