Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 4+1 • 84 m² without real estateSenohraby - Senohraby, Středočeský Region

Senohraby - Senohraby, Středočeský RegionEquipped
PriceCZK 270,000


Prostorná chata v lese na okraji Senohrab. Má 2 nadzemní podlaží, nízkou půdu a je podsklepená. Dřevěná s podezdívkou a zděným komínem. Střecha pozink. WC se septikem. Udržovaná a celkově ve velmi zachovalém stavu. Vybavená nábytkem a základním příslušenstvím. Zavedena elektřina. Voda se sbírá dešťová a donáší se pitná ze studánky v lese. V přízemí je prosklená veranda, obývací místnost s kamny, kuchyňka a malá místnost (koupelna). Patro je rozdělené na 3 malé ložnice. Půdorys chaty je cca 6 m x 7,25 m. Pozemek není ve vlastnictví. Platí se nájem 1000 Kč/rok majiteli lesa.

V docházkové vzdálenosti jsou obchody, restaurace a nádraží v Senohrabech, a také plovárna u řeky Sázavy. Výborná dostupnost vlakem a autobusem. Parkování cca 100 m od chaty. Kdo hledá pohodu s vůní borovic a trampskou minulostí, ať se ozve.

Property Characteristics

Listing ID524648
Layout4+1
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha84
Fully furnishedFully furnished
Building typeWooden

Vybíráte ?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.