Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property to rent • 1360 m² bez realitkyČerný Důl - Černý Důl, Královéhradecký Region

Černý Důl - Černý Důl, Královéhradecký Region
Monthly rentCZK 50,000

+ Vratná kauceCZK 150,000


Nabízíme Vám k pronájmu ojedinělou nemovitost v Krkonoších. Hotel se nachází na Liščí louce v nadmořské výšce 1200 m. n. m., 800 metrů od horní stanice lanovky Hnědý vrch v areálu Černá hora-Pec a zároveň ve II. zóně NP Krkonoše. V zimním období kolem hotelu prochází běžkařská Krkonošská magistrála, v létě pak mnoho turistických tras.

Hotel má podlahovou plochu 1360 m2, 24 pokojů s vlastním sociálním zázemím o různých velikostech (2-6 lůžek). V přízemí se nachází vstupní hala s krbem, recepce, restaurace s venkovním posezením, kuchyně, sklady, společenská místnost, sociální zařízení, sklad lyží a 1 pokoj. V prvním patře je 14 pokojů, ve druhém je pokojů 9. V suterénu se nachází vinárna, lyžárna, sklad a sauna s výřivkou. Na hlavní stavbu navazuje vedlejší stavba, kde je kotelna, garáž, dílna, sklad uhlí, prádelna a pokoje pro personál. Voda je řešena průsakem do nádrzí. Hotel je pronajímán bez vybavení.

Hledáme dlouhodobého nájemníka nejlépe se zkušeností s provozem ubytovacího či restauračního zařízení. Bližší informace na vyžádání.

Property Characteristics

Listing ID523869
LayoutOther
OwnershipPersonal
Floor space1,360
Fully furnishedUnfurnished
Building typeBrick

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.