Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 4+kk • 167 m² without real estateMálkov - Zelená, Ústecký Region

Málkov - Zelená, Ústecký RegionEquipped
PriceCZK 7,300,000


Nabízím k prodeji dům o rozloze 167 m2, na pozemku o rozloze 1.184 m2. V domě se nachází prostorná šatna s vestavěnou skříní a botníkem, technická místnost/prádelna, jedna koupelna se samostatně stojící designovou vanou, WC a bidetem, druhá koupelna se sprchovým koutem a WC, dětský pokoj s vestavěnou skříní , pokoj pro hosty ( možno využít jako druhý dětský pokoj či pracovnu ), ložnice s vestavěnou skříní, velmi prostorný obývací pokoj společně s kuchyní o rozloze 60m2. V celém domě jsou použity bezfalcové dveře zn. SAPELI. Kuchyňská linka disponuje svými vestavěnými spotřebiči - trouba, mikrovlnná trouba s troubou, nahřívací šuplík na talíře, lednice s mrazákem, myčka na nádobí, indukční deska. v obývacím pokoji se dále nachází krb zn. RUBIVIA. Celý dům je napojen na chytré ovládání domu zn. LOXONE a kamerový systém. Vytápění je zde podlahové v celém domě. Díky tepelnému čerpadlu IVT, jsou zde velmi nízké náklady na bydlení.

V blízkosti domu je mateřská škola, potraviny Coop, pošta, obecní úřad ( Czech point), autobusová zastávka, sportovní hala.

Dům prodávám vč. vybavení ( dle domluvy ) tel.: 778 070 002

Property Characteristics

Listing ID523739
Layout4+kk
Plot space1,250
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
Užitná plocha167
Fully furnishedFully furnished
Floor1
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.