Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 5+kk • 154 m² without real estateŠaldova, Prague - Karlín

Šaldova, Prague - KarlínEquipped
PriceCZK 16,000,000


Nabízím k prodeji mezonetový byt 5+kk s lodžií, který je součástí bytového projektu Cornlofts, vzniklého přestavbou bývalé sýpky z 19. století. Byt se skládá z prostorného obývaku 43,16 m2, a čtyř pokojů o rozměrech 14,77 m2, 15,57 m2, 13,84 m2 a 10,98 m2. Obývák je orientován na západ směrem do vnitrobloku, ostatní pokoje su orientovány na východ směrem do ulice Šaldova. Z obývaku je vstup na balkon o rozměru 14,86 m2 se zatahovacími lodžiovými skly. Součástí obýváku je oddělený špajz s pracovní deskou na uložení kuchyňských spotřebičů. Byt má 3 koupelny, z toho jednu koupelnu s WC a vanou, jednu s WC a sprchovým koutem a jednou s WC a připojením na pračku. Výhodou je dostatek úložných prostor v bytě v podobě 2 komor, jedna pod schody sloužící jako technické zázemí, a druhá zařízená vestavěnými skříněmi až po strop sloužící jako sklad sezonního a sportovního vybavení atd.

Byt je vybaven kuchyňskou linkou a nábytkem vyrobeným na míru. Kuchyňská linka je vybavena elektrickou troubou, indukční varnou deskou a lednicí (vše Electrolux), komínovým digestořem Siemens, a myčkou nádobí Bosch. Součastí interiéru jsou dřevěné podlahy z brazilského dubu.

K bytu náleží 2 garážové stání a 2 sklepy hned u garážových stání. Součástí rezidence je soukromá zahrada ve vnitrobloku, odkud je přístup na dětské hřiště, též oplocené soukromé. Vstup do objektu funguje na čipový klíč, vstupy do objektu a do prostoru garáží jsou hlídané kamerovým systémem, vjezd do garáží je zabezpečený systémem zdvojených garážových vrat.

Stanice metra a tramvaje Křižíkova je vzdálena pouze pět minut chůze. V okolí domu se nachází mateřská a základní škola, potraviny (Billa, Albert), lékárna, bankomaty a řada kaváren a restaurací. Možnost odpočinku poskytují blízké parky Kaizlove sady, Karlínské náměstí a Vítkov, všechny v docházkové vzdálenosti.

Zálohy na služby, vč.energií ve výši 7775 Kč/měsíc.

Property Characteristics

Listing ID521696
Layout5+kk
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
Užitná plocha154
Fully furnishedFully furnished
Floor4
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.