Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 54 m² without real estateU Plynárny, Prague - Michle

U Plynárny, Prague - Michle
PriceCZK 3,160,000


Byt 2+kk ve stávajícím stavu v BD Bohdalecké výhledy, orientován na východní stranu. K bytu náleží sklepní kóje.

Pár kroků od domu se nachází velký supermarket a ani za relaxem to nebudete mít daleko. Aktivní odpočinek zde naleznete v podobě blízkého fitcentra, a pokud zatoužíte po chvilkách strávených mezi stromy, stačí popojet pár minut autobusem k nedalekému rybníku Botič. Ostatně několik minut autobusovou dopravou vás dělí hned od několika lesnatých míst, jakým jsou například Roztylské sady, kde si odpočinete od každodenního ruchu velkoměsta.

Dům pochází z roku 1938, plášť domu vč. společných prostor prošel rekonstrukcí.

Okolí ulice U Plynárny nabízí prostor i pro vaše kutilské choutky. Ty ukojíte hned v několika specializovaných obchodech.

Zatoužíte-li po novém módním kousku, ani pro ten nebudete muset daleko. V nákupním centru Eden, do kterého to budete mít pár minut autobusem, si jistě vyberete. Z nákupu můžete rovnou na hřiště, do protější Arény Eden, která slouží jako svatyně nejednomu slávistovi. Pár kroků od domu na vás čeká kavárna a fresh bar, díky kterým bude den hned hezčí.

Jak se ale do svého nového Domova dostanete? Pár minut to budete mít k autobusové zastávce Chodovská a daleko se neprojdete ani na zastávku Bohdalecká. Linkami z těchto zastávek se pak během chvíle dostanete i na metro C, a to na stanice Roztyly či Pankrác. Chcete-li jet po zelené, autobusem se svezete i na stanici metra Skalka.

Property Characteristics

Listing ID521105
Layout2+kk
Floor1
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha54
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCE - Nehospodárná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.