Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 51 m² without real estateDukelských bojovníků, Tábor - Tábor, Jihočeský Region

Dukelských bojovníků, Tábor - Tábor, Jihočeský RegionEquipped
PriceCZK 1,700,000


Nabízím k prodeji kompletně zrekonstruovaný byt 2+kk o velikosti 51m2 ve 2.NP zděného bytového domu na Píseckém předměstí.

Byt je v osobním vlastnictví a prošel před 6 lety kompletní rekonstrukcí, kdy byla také upravena jeho dispozice. Obývací pokoj je propojen s kuchyňským koutem. Kuchyň je vybavena vestavěnou elektrickou troubou, vestavěnou indukční plotýnkou, lednicí a digestoří. V předsíni jsou dvě vestavěné skříně, jedna šatní a jedna na pračku a bojler. Koupelna je vybavena čtvrtkruhových sprchovým koutem, wc Geberit a umyvadlem se skříňkou. Vytápění koupelny je prostřednictvím el. podlahové rohože a el. žebříku. Byt je vytápěn novými akumulačními kamny. Byt má nová plastová okna. K bytu patří sklep. Parkování je bezproblémové přímo před domem. Měsíční poplatky za elektriku, vodu, fond oprav a internet činí 2 700 Kč.

Property Characteristics

Listing ID520966
Layout2+kk
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha51
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.