Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 61 m² bez realitkyU kombinátu, Prague - Strašnice

U kombinátu, Prague - StrašniceEquipped
Monthly rentCZK 13,000

+ Poplatky za službyCZK 2,500


Luxusně zařízený 60m2 byt 2+1 s komorou v cihlovém domě s vlastní zahradou, neprůchozí pokoje, orientace JV, ústřední topení, parkety, internet, UPC, veškerá občanská vybavenost, 10min do centra (metro Strašnická nebo tramvaj 11)

Vybavení: kuchyňská linka s jidelnim koutem, lednice, mrazák, myčka, el. trouba, plynový sporák, pračka, v ložnici dvojlůžko a šatní skříně, v obývacím pokoji sedací souprava, TV+Audio, v koupelně rohová vana. Byt je vhodný pro pár nebo malou rodinu. Pouze pro nekuřáky bez domacích mazlíčků.

K nastěhování: 1/8/2009

Fully furnished flat 2+1 60sqm in brick and mortal house with own garden, oriented to SE, central heating, wooden floor, internet connectivity, cable TV, 10 min. to downtown via metro or tram. Fully equiped: kitchen furniture with dining area, fridge, freezer, dishwasher, electric oven, gas-cooker, washmachine; double bed and wardrobe in bedroom; sofa, writing desk, TV+CD in living room. Flat is suitable for pair or little family. Smokers, dogs or cats are not required.

Property Characteristics

Listing ID5208
Layout2 bedroom
Floor3
Building typeBrick
Floor space61
Fully furnishedFully furnished
OwnershipOther

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.