Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+kk • 85 m² without real estateU Vršovického nádraží, Prague - Vršovice

U Vršovického nádraží, Prague - VršovicePartially equipped
PriceCZK 6,300,000


Nabízím k prodeji krásný slunný byt 4kk 69m2+ sklepní prostor/pokoj 16m2 ve zvýšeném přízemí v super lokalitě Prahy Vršovic. Z bytu je krásný výhled do zeleně parku U Vršovického nádraží, je asi 200m od mateřské školky,100m do základní školy, 400m do supermarketu Lidl, 600m od pošty, 100m na nádraží a 50m na zastávku tramvaje.

Byt momentálně prošel kompletní rekonstrukcí a je v plánu v něm vybudovaný: obývací pokoj s kuchyní ( 23m2 ) se zabudovanou kuchyňskou linkou, dětský pokoj (9m2), extra toaleta se sprchou (3,5m2 ), vstupní hala (4,5m2), ložnici s vlastní koupelnou (21m2 ), pracovnu (8m2). Dispozice bytu a zařízení je navržrno architektem tak, aby byl maximálně využitý každý prostor.

Jsou zde nová dřevěná eurookna s bezpečnostními a protihlukovými skly a interiér je řešen ve vysokým standardu (dřevěné parkety, designové dveře, vestavěný nábytek, apod).

Sklepní prostor/pokoj o velikosti 16 m2 s oknem do vnitrobloku prošel také kompletní rekonstrukcí včetně nové podlahy, rozvodů atd., s možností využití jako pracovny, vinotéky anebo pánské trucovny.

Do bytě byly provedeny veškeré nové rozvody, a to nejen plynu + nového plynového kotle, ale i vody a elektriky.

Pro představu přikládám několik fotek bytu. Družstvo plánuje převod do osobního vlastníctví za cca 2 roky. Anuita je uhrazena, na bytě nevázne žádný dluh. Nynější výhoda pro kupujícího je, že šetří daň z převodu nemovitostí.

RK prosím nevolat

Property Characteristics

Listing ID520171
Layout4+kk
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha85
Fully furnishedPartly
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.