Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+1 • 70 m² without real estatePardubice - Pardubice, Pardubický Region

Designed for roommates
Pardubice - Pardubice, Pardubický RegionEquipped
Monthly rentCZK 14,000

+ Service chargesCZK 2,400
+ Refundable depositCZK 45,000


Pronájem dvou místností po dvou , zařízení nové postele , matrace i přikrývky. V každé místnosti televize , drátový i bezdrátový internet bez omezení dat,kuchyň ,nová myčka na nádobí , nový sporák,východ na balkón,koupelna včetně nové pračky,chodba s vestavěnými skříněmi,šatna,prostorná místnost jako sklad ,možno např. s kolem až do uzamykatelné chodby pro dva byty ev. do skladu , vše bez bariér, dva prostorné výtahy dlouhé 2 m , 10 patro ze 14.

Byt má novou klimatizaci.Ostatní podmínky dohodou. Nájemné 3500 Kč / měsíc/ 1 nájemník + část připadající na náklady /el. energ. topení plyn , částka na údržbu./Náklady jsou velmi nízké. Nejvhodnější je ubytování pro studenty ,ev pro solidní zahraniční dělníky. Všude je blízko , MHD staví před domem , stravování je do 100 m s výběrem z několika kategorií.V době podání inzerátu je byt volný.

Property Characteristics

Listing ID519818
Layout3+1
Floor10
Building typePrefab concrete
Floor space70
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCB

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.