Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 76 m² bez realitkysídliště Vajgar, Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec, Jihočeský Region

sídliště Vajgar, Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec, Jihočeský Region
PriceCZK 1,590,000


Pokud hledáte prostorný byt na vyhledávané adrese, pak je tato nabídka právě pro Vás. Nabízím slunný byt po částečné rekonstrukci v sedmém patře panelového domu ve vyhledávané lokalitě sídliště Vajgar v Jindřichově Hradci. V okolí bytu je kompletní občanská vybavenost jako ZŠ, MŠ, pošta, lékárna, obchodní centrum, Kaufland, Albert a jiné. Současně je byt na dosah přírody včetně nové cyklostezky.

Bytový dům prošel částečnou rekonstrukcí - zateplení fasády, nová plastová okna, vchodové dveře.

Byt svojí dispozicí 3+1 o rozloze 76m2 je vhodný pro rodinu s dětmi. K dispozici jsou tři samostatné pokoje, na podlaze v pokojích nové koberce a lino v dekoru dřeva. Všechny pokoje poskytují dostatek soukromí a taky světla díky oknům směřujícím na dvě světové strany – východ a jih (příjemné klima).

Dispozice bytu je uvedena na přiloženém dispozičním plánku. K bytu náleží sklep. Před domem se nachází louka s dostatkem zeleně k relaxaci a odpočinku. Parkování je možné přímo před domem na dostatečně velkém parkovišti.

Byt je volný ihned. Prohlídky po domluvě. Neplatíte žádnou provizi RK. Díky OV je možné byt financovat hypotékou, pomoc se zajištěním financování můžeme zprostředkovat.

Property Characteristics

Listing ID519753
Layout3+1
Floor7
Building typePrefab concrete
Floor space76
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.