Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 38 m² without real estateNerudova, Hradec Králové - Pražské Předměstí, Královéhradecký Region

Nerudova, Hradec Králové - Pražské Předměstí, Královéhradecký Region
PriceCZK 2,000,000


2+KK SE ZAHRADOU, PO KOMPLETNÍ REKONSTRUKCI BLÍZKO CENTRA

Cihlový bytový dům v němž se byt nalézá byl revitalizován v 2012/2013 (podříznutí, hydroizolace, zateplení podlah, okna s trojsklem, renovace průjezdu, vchodové dveře, vrata, nová střecha). Dům je zateplen. Za domem dvorek a zahrada s ovocnými stromy, ořechem, sušáky na prádlo, drobným ovocem (maliny, ostružiny, hrozno) a možností vlastního záhonku (podíl na zahradě). Blízkost nádraží, centra i MHD, klidná lokalita.

Bytová jednotka nově vystavěna v r. 2013 (zůstaly jen nosné zdi) nově veškeré rozvody, odpady, zateplení podlah, příčky, stěrky, podlahy, obložky, interiérové a vchodové dveře, obklady , podhledy a vybavení bytu.....prostě vše (na vše revize). Náklady na energie a fond oprav aktuálně 3 500 Kč.

V bytě k dispozici kuchyňská linka vestavnými spotřebiči (myčka, lednice s mrazákem, varná deska, trouba, digestoř). Za kuchyní aktuálně nový obklad. V obytné kuchyni možnost připojení krbových kamen (připraven vyvložkovaný kouřovod+dlažba a přisávání vzduchu). Ložnice je orientována do zahrady. Koupelna se sprchovým koutem a toaletou, prostorem a instalacemi pro pračku. TV rozvedena do všech pokojů, internet sveden do zásuvky v chodbě, užívána wifi. Vysoké stropy. Úložný prostor na půdě + sklep, v plánu jsou kůlny na dřevo a kola na dvorku (realizace 2018)., Průkaz energetické náročnosti bude teprve dodán - s ohledem na to uvádím třídu G v souladu s platnou legislativou.

Property Characteristics

Listing ID519718
Layout2+kk
Floor1
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha38
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.