Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 5+1 • 293 m² without real estateRantířov - Rantířov, Vysočina Region

Rantířov - Rantířov, Vysočina RegionEquipped
PriceCZK 4,900,000


Rodinný dům je situovaný ve střední části obce Rantířov v zástavbě stávajících rodinný domů. Vstup je veden z obslužné komunikace vedoucí souběžně z hlavní silnicí. V obci je základní občanská vybavenost - obchody, služby, škola. Obec je dostupná vlakem a autobusy. Od Jihlavy je vzdálena cca 3km.

Dům je jednopodlažní a částečně podsklepený se sedlovou střechou, obytným podkrovím a dvojgaráží. Původní stavba je z roku 1965, vestavba pak z roku 2000.

Ve sklepě je osazen kotel plynového topení. Schodiště do podkroví je dřevěné, okna jsou platová s dvojskly. Vstupní dveře profilované z dřevěného masivu s obložkovou zárubní. Podlahy obytných místností převážně s koberci, v kuchyních s krytinou PVC, v chodbách a předsíni keramická dlažba. Ohřev vody kombinovaným plynovým kotlem. Vytápění ústřední plynové kombinované s krbovými kamny osazenými v obývácích. Koupelny jsou vybaveny vanami, umyvadly a kombi WC. Celý dům je zateplený kontaktním zateplovacím systémem.

Součástí stavby je dílna a bazén na pozemku.

Dispozice:

1PP: sklep 17,1m2

1NP: 3+1 89m2 + terasa 27m2 + garáž 34m2

2NP: 3+1 66m2 s balkónem

Dílna: 60m2

Property Characteristics

Listing ID519706
Layout5+1
Floor1
Building typeBrick
Floor space293
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.