Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 93 m² without real estateU Ctěnického potoka, Přezletice - Přezletice, Středočeský Region

Reserved
U Ctěnického potoka, Přezletice - Přezletice, Středočeský RegionEquipped
PriceCZK 5,980,000


K prodeji nabízíme kompletně zařízený prostorný byt 3+kk a garáž v dvoupodlažném cihlovém villa-domě, novostavba z roku 2009. Samotný byt má plochu 81m + terasu o rozloze 12m a navíc je k bytu v ceně samostatná garáž 17m.

Byt se nachází v klidné části Zlatý Kopec v zástavbě bytů a rodinných domů. Byt je v těsné blízkosti ctěnického zámeckého lesa s běžeckými a cyklo-stezkami, 100m na bus MHD, vlak v Satalicích, Kbelích a Čakovicích, 7 min autem metro Letňany, 10 min autem metro Černý Most. Kompletní občanská vybavenost - 300m školka, 400m škola, 3 min chůze potraviny, 7 min chůze supermarket, restaurace, 7 min autem Globus. Byt je situovaný v druhém podlaží domu a je orientovaný na Jih.

Byt se prodává kompletně zařízený - viz foto: zabudovaná kuchyňská linka na míru s komplet spotřebiči, 3x vestavěné skříně, jídelní stůl a židle, manželská postel, kožený gauč (3 roky), koupelnový nábytek na míru + pračka, sádrokartonové podhledy, svítidla a elektrorozvody na míru, travertinový obklad obývací stěny, satelitní přijímač, domácí kino + repro, (TV není součástí).

K bytu náleží samostatná zavírací 17m garáž s odlkádacím prostorem + 1 parkovací místo před garáží. Možnost pokračovat s podnájemníky dalších 12 měsíců.

Property Characteristics

Listing ID519689
Layout3+kk
Floor2
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Floor space93
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCC

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.