Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 52 m² bez realitkyDonská, Prague - Vršovice

Donská, Prague - VršovicePartially equipped
Monthly rentCZK 18,000

+ Poplatky za službyCZK 2,400
+ Vratná kauceCZK 18,000


Světlý mezonetový byt s garáží, částečně zařízený, v úžasné lokalitě Krymské, v blízkosti parku Grébovka v klidné rezidenční čtvrti na rozhraní Vinohrad a Vršovic. Byt ve 4. patře rekonstruovaného domu, ve kterém se nacházejí kancelářské i bytové prostory nabízí otevřenou dispozici obývacího pokoje s vybavenou kuchyní a toaletu pro hosty, v dolním patře pak ložnici s vlastní koupelnou. K bytu patří sklepní kóje. Vytápění je řešeno centrální kotelnou. Parkovací stání v podzemních garážích domu v ceně nájmu. Zatravněné vnitřní nádvoří je k dispozici obyvatelům domu.

Modern, partialy furnished duplex apartment with a garage parking. Located in popular location of Krymska, nearby is a parc Grebovka. The apartment (52 sqm) is situated on the 4th and 3rd floor and comprises of living room with fully equipped kitchen corner, bedroom and bathroom and separate WC for guests. There is also cellar included in the rent. In the building is a garage parking space included in the rent fee. Nice living with good access to the city. Nearest metro is Náměstí Míru.

Property Characteristics

Listing ID518842
Layout2+kk
Available from01/06/2019
OwnershipPersonal
Floor space52
Fully furnishedPartly
Floor4
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.