Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 70 m² bez realitkyPernerova, Prague - Karlín

Pernerova, Prague - KarlínPartially equipped
Monthly rentCZK 16,990

+ Poplatky za službyCZK 3,542
+ Vratná kauceCZK 20,532


Nabízíme prosvětlený byt 2+1 v ulici Pernerova. Byt se nachází v cihlovém domě v 1. patře. Celková rozloha bytu činí 65 m2. Byt je vybaven balkonem s výhledem do vnitrobloku.

Dispozice bytu – dva samostatné pokoje, koupelna se sprchovým koutem dále předsíň a prostorná kuchyň. Vybavení kuchyně – lednice, sporák a pračka.

Výborná dostupnost do centra. V blízkosti domu je tramvajová zastávka, která je přibližně vzdálená pět minut chůze. Zastávky metra – Křižíkova (linka B), Florenc (linka C 5 minut tramvají). V blízkosti domu Karlínské náměstí s krásným kostelem a parkem.

Byt je ihned k nastěhování. Poplatky zahrnují energie.

We offer bright apartment 2 +1 in Pernerova street. The apartment is located in a brick house on the 1st floor. The total area of ​​the apartment is 65 m2. The apartment has a balcony overlooking the courtyard.

The layout of the apartment - two separate rooms, a bathroom with shower and an entrance hall and a spacious kitchen. Kitchen equipment - fridge, stove and washing machine.

Excellent access to the center. Near the house is a tram stop, which is approximately five minutes walk away. Metro stops - Křižíkova (line B), Florenc (line C 5 minutes by tram). Near the house Karlinske namesti with a beautiful church and a park.

The apartment is immediately ready to move in. Fees include energy.

Property Characteristics

Listing ID518576
Layout2 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Floor space70
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.