Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 58 m² without real estateOsvobození, Adamov - Adamov, Jihomoravský Region

Osvobození, Adamov - Adamov, Jihomoravský Region
PriceCZK 1,750,000


Prodám byt 2+1 v 1.NP na ulici Osvobození. Jedná se o klidnou boční ulici. V domě je 9 bytových jednotek. Orientace bytu je do zahrady, jedná se o slunný byt orientovaný na jihozápad. Byt je vhodný k rekonstrukci. Má vlastní plynový kotel, který byl zakoupen před dvěma lety. Zároveň proběhlo i vyvložkování komína. Vstupní prostor tvoří předsíň (5,35 m2), z níž jsou přístupny kuchyň (10,80 m2), koupelna (3,40 m2), samostatné WC (1,35 m2) a ložnice (10,50 m2). Obývací pokoj (19 m2) má vstup z kuchyně. Prostorný sklep (8,10 m2) se nachází v 1. podzemním podlaží.

Velkou výhodou je bezproblémové parkování před domem a výborná dostupnost na obě vlakové zastávky zastávky v Adamově (cca 10 min. pěšky). Cesta do Brna vlakem trvá cca 20 minut a do Blanska 10 min. Adamov je součástí integrovaného systému Jihomoravského kraje. Je zde i městská hromadná doprava - autobusová linka spojuje obě části města na pravém i levém svahu údolí. Město Adamov má veškerou občanskou vybavenost - městský úřad, pošta, MŠ, ZŠ, obchody, praktičtí lékaři, lékárna, služby, restaurace, hotel, knihovna, koupaliště, sportovní hala, fotbalové hřiště, tenisové kurty.

Prosím, v případě zájmu volejte v pracovní dny po 16. hodině.

Property Characteristics

Listing ID518513
Layout2 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha58
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.