Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale • 527 m² without real estateNalžovice - Nalžovické Podhájí, Středočeský Region

Nalžovice - Nalžovické Podhájí, Středočeský RegionEquipped
PriceCZK 2,990,000


Na prodej třípodlažní chata vhodná pro rekreaci i trvalé bydlení v osadě Oboz u obce Nalžovice v okrese Příbram. V malebném údolí Slapské přehrady na pokraji chráněné krajinné oblasti. Výhodou střediska je přímý kontakt s vodní plochou a zároveň naprostý klid daný polohou uprostřed lesa.

Zvýšené přízemí s verandou je dispozice 2+kk s obytnou místností s jídelnou a zákoutím s krásným krbem, samostatnou ložnicí, koupelnou a WC. V prvním patře je krásný otevřený prostor využívaný jako ložnice či místnost pro relaxaci, dva balkony s výhledem na les či vodu. V podkroví (výška stropu jen 130 cm) jsou čtyři lůžka. Vnitřní užitná plocha 130 m2. Chata je kompletně vybavena. Samozřejmostí je garáž s technickou místností a sklepem. Na pozemku se dále nachází malá zahradní chatka. Krytý bazén se nachází v samostatném objektu za chatou, na něj navazuje terasa s krbem, která je ideální pro slunění i grilování. Pozemek má výměru 527 m2. Zateplená fasáda, elektrické topení, ohřev teplé vody boilerem. Na pozemku jsou dvě vlastní studny, jedna zásobuje vodou chatu, druhá bazén. Odpad je sveden do septiku.

Property Characteristics

Listing ID518371
LayoutOther
OwnershipPersonal
Užitná plocha527
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.