Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 6+1 • 343 m² without real estateV Borku, Albrechtice nad Orlicí - Albrechtice nad Orlicí, Královéhradecký Region

Reserved
V Borku, Albrechtice nad Orlicí - Albrechtice nad Orlicí, Královéhradecký Region
PriceCZK 2,500,000


Prodám celkově podsklepený, dvoupodlažní řadový dům. Sklep : velká prádelna, garáž (vejdou se i dvě auta), kotelna s uhelnou, podsklepená i terasa. Přízemí : Chodba, zádveří, toaleta, obývací pokoj (schody do patra v obývacím pokoji), jídelna (z jídelny vstup na terasu), kuchyň. Patro : Chodba, koupelna, toaleta zvlášť, dva dětské pokoje, pracovna, ložnice (z ložnice vstup do lodžie). Půda, dva vstupy na střechu, komín a stožár na antény. Dům je vytápěn buď kotlem na tuhá paliva (dakon), nebo elektrokotlem. Plyn přiveden do domu ale nerozveden, jen HUP. Vlastní studna s pitnou vodou, nebo vodovodní řád (většinou jedu na studnu). Dům postaven v r. 1993 Na pozemku je též altán se zděnou sektorkou, grilem, krbem, udírnou. Zavedena voda i elektřina, ze dřezu odpad. Vstup na zahradu i zezadu branou. V naší obci základní občanská vybavenost ( obchod, obecní úřad, pošta, ZŠ I. MŠ, autobusová doprava sportovní areál, pohostinství. ŠKODA Auto Kvasiny 21 km. Dům je situován v západní části obce při výjezdu na Chvojno. Železniční stanice cca 2,5 km v Týništi nad Orlicí. Kontakt na čísle 737441660.

Property Characteristics

Listing ID517864
Layout6+1
Floor2
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha343
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.