Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 74 m² without real estateVsetín - Vsetín, Zlínský Region

Vsetín - Vsetín, Zlínský Region
PriceCZK 1,650,000


Prodám podkrovní cihlový byt 3+kk v soukromem vlastnictvi ve velmi žádané lokalitě Vsetín - Trávníky, ve 4. patře bez výtahu. Jedná se o zajímavě řešenou přestavbu původní půdy.

Byt je orientován výhledem na sever a jih, nachází se ve 4. patře jako půdní vestavba, stáří bytu je cca 20 let - 2. majitel, byt se nachází ve 4. patře a má výměru 74 m2.

Byt má dva samostatné neprůchozí pokoje - vhodné jako dětský pokoj/pracovna a ložnice, prostorný obývák propojený s kuchyní otevřeným prostorem. Kuchyně je řešena v šikmině podkroví, součástí je kuchyňská linka a plynový sporák. Koupelna je prostorná s vanou, WC samostatné. Výhodou je vlastní plynový kotel pro tento byt. Renovace není nutná, koupelna i WC je velmi zachovalé. V celém bytě jsou pouze střešní okna, vyjma obýváku kde je okno větší.

K bytu náleží také možnost užívání velké společné kolárny pro tento vchod.

Dům je velice dobře situován - vzdálenost od centra je max 5 minut, v blízkosti je škola i školka, obchod, MHD i park přes cestu. Opravdu krásná a žádaná lokalita!

Property Characteristics

Listing ID517372
Layout3+kk
Floor4
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Floor space74
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCC

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.