Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 253 m² bez realitkyDolní Újezd - Dolní Újezd u Litomyšle, Pardubický Region

Dolní Újezd - Dolní Újezd u Litomyšle, Pardubický RegionEquipped
PriceCZK 4,990,000


Nabízíme prodej rodinného domku na kraji obce Dolní Újezd, která se nachází 8 km od malebného města Litomyšl.

Domek má obytná dvě patra včetně podsklepené části.

V suterénu se nachází společenská místnost s malou posilovnou, krbem a kuchyňkou. Dále je zde ložnice, koupelna se sprchou a toaletou, technická místnost s pračkou a vanou (s boilerem a plynovým kotlem). Naleznete zde také malou dílničku pro kutily. V zadní části suterénu je oddělený sklípek, který není zaizolovaný a je proto ideální na potraviny, které se skladují v chladu.

V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj s veškerým vybavením včetně velkého gauče, krbu s průduchy do části domu a nábytku z masivu. V propojené místnosti s obývacím pokojem nalezneme vybavenou jídelnu s francouzskými okny, které vedou na venkovní terasu. Dále je zde plně vybavená kuchyň (myčka, vestavěná trouba se sporákem, mikrovlnná trouba, kávovar). Přímo u kuchyně je kuchyňský sklad na potraviny, kde je regál na potraviny, lednička a mrazák. V přízemí je tu také toaleta a místnost s vestavěnými skříněmi.

V prvním patře nalezneme tři ložnice z toho jedna s balkónem, pracovnu, koupelnu s vanou a samostatnou toaletu. Nad tímto patrem se nachází půdní prostor přístupný ze skládacího žebříku.

Ve venkovní části je zastřešené pergola s krbem a venkovním nábytkem s masivu. Zahrada je trvale udržována a se závlahou. V zadní části zahrady je velký zapuštěný bazén s ohřevem vody, solární plachtou, vestavěnou filtrací a nasvícením vnitřním i venkovním. Okolo je dlažba a nábytek pro relaxaci u bazénu. U bazénu je dřevěný domek, ve kterém se v části nachází strojovna bazénu a ve druhé části je finská sauna s elektrickými kamny. V další části zahrady je zahradní jezírko s rostlinami. Vedle jezírka nalezneme další dřevěný domek, který může sloužit jako dřevník nebo sklad zahradní techniky apod. Zahrada je plná květin a okrasných keřů.

Dům je po rekonstrukci: topení - nové rozvody, nová okna, někde podlahy, masivní nábytek a dveře.

U domku jsou dvě místa na parkování vozidel.

Okna jsou na celém domku zánovní dřevěná, třívrstvá.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Property Characteristics

Listing ID517339
LayoutOther
Available from01/09/2018
OwnershipPersonal
EPCG
Floor space253
Fully furnishedFully furnished
Floor2
Building typeBrick
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.