Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 60 m² without real estateTobrucká, Prague - Vokovice

Tobrucká, Prague - Vokovice
PriceCZK 4,750,000


Hezký den, prodávám byt na jednom z nejlepších míst v Praze. Proč nejlepších? Metro Bořislavka je necelých 5 minut od bytu. Za 15-20 min jste na Václavském náměstí..a to je naprostá paráda. Dále to máte cca 30 minut pěšky do Dejvic, resp. přímo na Dejvickou. Pokud se podívám druhým směrem, tak lze vyrazit do přírody směrem na Divokou Šárku, Nebušice (pohled z balkonu na fotce). V okolí jsou také školky, školy, gymnázium atd.

Byt 3+kk ve 4. patře na adrese Tobrucká 713/25 v družstevním vlastnictví. Plocha s lodžií je cca 60 m2. Byt je po kompletní rekonstrukci, tzn. rozvody vody, elektřiny, plynu. Nové štuky, obklady, podlahy. Lodžie rekonstruována cca před 3 lety. Dům je zateplený a v letošním roce by měla proběhnout kompletní rekonstrukce vnistřních prostor. Je to jednosměrka, takže auta tady neprojíždějí. Anuita zaplacena.

Z mého pohledu je byt vhodný pro 1 - 4 osoby. Nás už je 5 a proto byt prodáváme. Pro bližší informace nebo zájem o prohlídku pište a já odpovím co nejdřív.

Property Characteristics

Listing ID517125
Layout3+kk
Available from01/08/2018
OwnershipCooperative
EPCC - Úsporná
Užitná plocha60
Fully furnishedUnfurnished
Floor4
Building typePrefab concrete

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.