Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

House for sale 4+1 • 160 m² without real estateLipanská, Kostelec nad Černými lesy - Kostelec nad Černými lesy, Středočeský Region

Lipanská, Kostelec nad Černými lesy - Kostelec nad Černými lesy, Středočeský Region
PriceCZK 2,790,000


Prodej rodinného domu o celkové výměře pozemku 300 m2 v klidné části obce Kostelec nad Černými lesy, okres Praha východ.

Dům se nachází nedaleko náměstí, má jedno nadzemní podlaží a je částečně podsklepen. Má rozsáhlou půdu, která může po případné rekonstrukci rozšířit celkovou obytnou plochu. V domě jsou 3 obytné místnosti, hala, kuchyně, a oddělená část s šatnou, spíží a sociálním zařízením a koupelnou. Součástí stavby je i hospodářská místnost, kterou je možno dle potřeby zrekonstruovat na obytnou místnost nebo na garáž.

K domu existuje architektonická studie.

Zahrada/dvůr o výměře 100 metrů zajišťuje naprosté soukromí. Do domu je přivedena elekřina, kanalizace je veřejná, stejně tak vodovod. Vhodné k bydlení, ale rekonstrukce by domu slušela. V obci je veškerá občanská vybavenost, MŠ, ZŠ, obchody, lékař, pošta, restaurace, sportoviště.

Property Characteristics

Listing ID516894
Layout4+1
Plot space299
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha160
Fully furnishedUnfurnished
Floor1
Building typeOther
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.